Infantil Femení B vs CB Cantaires Tortosa

AB SALLE TARRAGONA 36

CANTAIRES TORTOSA 41

Comencem el partit amb intensitat però no amb encert, el rival agafa un marge de 10 punts de diferencia. Aquest marge es mantindrà durant tot el partit a diferencia del que hagués passat a principi de temporada, on perdiem de 15, ens deixavem anar i acabavem perdent de 40 però això ja no passa, ha hagut un petit canvi d'actitud.

Un partit amb molta intensitat, molta rapidesa en voler atacar la cistella, molts contratacs però amb poc encert per part dels dos equips. Cosa a millorar i molt important: EL REBOT, elles han tingut moltes més oportunitats de tirar a cistella pel rebot.

Cal recordar que és un partit que a casa seva vam perdre de 40.

Naroa i jo volem destacar el canvi que hem vist com equip des del principi fins ara però encara creiem que podem fer molt més.

Volem animar a les nostres jugadores: Paula, Carlota, Maria, Gemma, Lorena, Ana, Blanca, Laura e Irene i agrair a la Jara per vindre a ajudar.

Noies ànims, la millora es va notant però hem de seguir currant, els resultats arribaran nosaltres confiem en vosaltres, confieu vosaltres també! 1,2,3 Salle!