CB Xirivella a La Salle Tarragona

Com ja acostuma a ser tradició cada una o dues temporades venen equips del territori nacional a les instal·lacions de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona a gaudir d'una tarda de bàsquet i jugar uns quants partits contra algun dels equips grocs.

En temporades passades va venir Agustinianos de Madrid a disputar quatre partits contra diferents combinats, i aquest any ha estat el torn del CB Xirivella procedent de la Comunitat Valenciana, que durant aquesta setmana ha competit contra l'Aleví Masculí A i l'Infantil Masculí A aquest dimecres, i el divendres contra l'Infantil Femení B i el Cadet Femení.

Des de la direcció tècnica de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona es vol promoure aquesta relació amb altres clubs d'arreu del territori nacional ja que gràcies a això es pot tenir relacions arreu i veure la manera com entenen aquest esport i el treballen.

A més a més el fet de sumar minuts de joc contra equips diferents sempre ajuda a crèixer als equips i millorar, ja que al cap i a la fi tota la feina de la temporada s'acaba veient reflectida a les pistes durant els caps de setmana, torneigs i qualsevol partit que es disputa. 

Una gran experiència per els nostres jugadors i jugadores i una gran amistat que ens emportem.

Moltes gràcies CB Xirivella, sempre sereu benvinguts!