Incorporacions en la direcció de l'equip pel Sènior Femení

El Sènior Femení fitxa dues peces claus en la direcció de l'equip, les jugadores Anna Alicia Barreira i Naroa Flecha son les noves incorporacions per la temporada 2018-2019 que es presenta molt ambiciosa. Si fa uns dies us presentàvem a l'entrenadora Iolanda Santiago, juntament amb ella arriben aquests dos reforços de luxe. 

 

Naroa Flecha Hidalgo, nascuda l'any 1991, és una base amb experiència a Segona Catalana. Formada en les categories inferiors del AAEET Valls, i posteriorment vàries temporades jugadora del sènior femení de del CB Valls, tot i que aquest any també ha intervingut com a directora de joc en el primer equip del club a Primera Catalana.

 

Anna Alicia Barreira, nascuda l'any 1999, és una base amb molta joventut però amb experiència. Formada en totes les categories del Sagrat Cor i posteriorment TGN Bàsquet, on aquesta passada temporada en el seu primer any de sènior ha jugat a Tercera Catalana amb el TGN Bàsquet i estant en rotació d'entrenaments i partits en les darreres jornades amb el primer equip de Copa Catalunya.