Torna el prestigiós Torneig de Nadal de l' ABST

En aquesta temporada segueixen les novetats i després de les ja presentades, equipacions noves, instal·lacions, i el campus extern d'estiu, arriba la nova versió del Torneig de Nadal de l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona.

El proper desembre, del 27 al 29, l'entitat groga tornarà a organitzar el torneig de Nadal, però aquesta vegada amb aires renovats i una nova versió, però amb la mateixa aspiració d'acollir a grans equips del territori nacional i també internacional. Durant els tres dies de competició es disputaran fins a 40 partits repartits entre les instal·lacions de La Salle Tarragona i el Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau, i en aquest nou format es canviarà de categoria, passant de la júnior (U18) a la preinfantil (U13), i ara per ara es mantindrà l'exclusivitat per la categoria masculina en aquesta primera edició.

Es un projecte ambiciós i amb moltes ganes de créixer i de dur-lo a terma durant moltes temporades, primer de tot per poder donar visibilitat a la gran feina que s'està intentant fer des de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona temporada rere temporada, i en segon lloc per tractar d'apropar el bàsquet formatiu del màxim nivell possible a la ciutat de Tarragona, ja que a dia d'avui a la pròpia ciutat cap entitat del mon del bàsquet organitza un esdeveniment de tants dies.

En relació al segon motiu recentment esmentat, ve el perquè del nom del torneig, que serà: TORNEIG U13 CIUTAT DE TARRAGONA. Es treballarà conjuntament amb institucions públiques de la ciutat per poder dotar l'esdeveniment de les millors condicions per els participants i també per els acompanyants, ja que s'espera que hi hagi al voltant de 200 participants i uns quants centenars d'acompanyants que puguin gaudir dels encants de las nostra ciutat.

Tota la informació la podran trobar a la nostra web a l'apartat d' esdeveniments o contactant al correu: torneigu13cdt@gmail.com 

Us esperem per les nostres instal·lacions per poder gaudir de bàsquet d'alt nivell en el millor ambient aquest proper mes de desembre