Tecnificacions obertes de mini a sènior

L'A.B. Salle Tarragona t'ofereix l'oportunitat de seguir creixent i millorant tots els diumenges, des del dia 7 de novembre fins a final de temporada, de 17 a 18,30 hs. ja sigui reforçant aquelles coses que normalment fas bé o treballant per millorar les carències del teu joc. El treball extra de l'esportista és totalment necessari per incrementar les seves virtuts i eines tècnico-tàctiques.

El treballa tècnic individual es relacionara amb la situació tàctica adient a aquell gest tècnic. Alhora hi haurà un temps importat al treball de la tècnica de llançament amb l'ús de la màquina de llançament. Treballarem la paràbola, la col·locació de peus i la flexió per buscar el llançament més efectiu.

Aprofundirem en el treball coordinatiu, l'agilitat de peus i mans, la dissociació de gestos, l'equilibri i la posició dels peus, el contacte en les finalitzacions, la incertesa, la reacció en espais reduïts, el bot, la passada, la recepció i la finalització. Visualitzarem situacions de contingut tàctic de li donen sentit al treball tècnic, ja que és el mitjà per connectar el treball individual amb el col·lectiu.

Aquestes sessions, d'1h i 30 min, estan obertes a tots els jugadors i jugadores des d'aleví fins a senior, inclòs. Es duran a terme al Pavelló del col·legi la Salle de Tarragona, Av. Països Catalans S/N, Tarragona. I estaran dirigides per Claudio Prieto, Director Tècnic i entrenador de l'entitat que compta amb una àmplia experiència i formació.

El preu d'una sessió és de 20 €. Promoció pack de 4 sessions, 70 €.

Aprofita aquesta oportunitat. Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres a info.absalle@gmail.com

INSCRIPCIONS: https://app.cluber.es/clubes/15672d78c9bc965cdfd2edba6ac4b302dee0c288/pagos/e023d67dac79a748f5e893bed2a371dfe7d1464f

T'hi esperem!