Tecnificacions AB Salle Tarragona i CB Tarragona

Amb la relaxació de les restriccions per la COVID i amb l'objectiu clar de potenciar la branca femenina del pacte entre l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona i el Club Bàsquet Tarragona, s'han començat a realitzar els dilluns de 18:00h a 19:00h al pavelló de La Salle Tarragona tecnificacions amb un grup reduit de jugadores, escollit prèviament en una selecció feta per la direcció esportiva d'ambdos clubs.

D'aquesta manera a partit de l'observació tècnica i tàctica del nivell de les jugadores que formen part de l'estructura conjunta dels dos clubs s'ha escollit un seguit de jugadores per poder vetllar per el seu creixement esportiu fent un reforç en el seu treball tècnic en aquestes sessions de treball individualitzat que realitza Claudio Prieto, entrenador del JMA de l' AB La Salle Tarrgona que competeix a Interterritorial i també director esportiu del propi club. Tot aquest treball tècnic està marcat i pautat per les dues entitats amb l'objectiu clar de millorar aspectes concrets del joc d'aquestes jugadores seleccionades que després puguin aplicar en les seves realitats dins dels seus respectius equips.

A aquestes sessions de tecnificacions també se li sumen els entrenaments oberts que s'han començat a fer a les instal·lacions de La Salle Tarragona enfocat a les primeres edats de cistella gran, preinfantil i infantil, on els equips de cada entitat seran partíceps. Es realitzaran una vegada al mes en la data marcada per la direcció dels dos clubs i serà coordinada per els diferents entrenadors de Salle i CBT.