Portes obertes 2021-2022

En aquesta temporada tan peculiar i diferent com ha estat, amb una normalitat que tot apunta que tindrem en els pròxims mesos i degut a les condicions positives que a dia d'avui tenim en relació a la COVID, des de l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona s'ha volgut apostar per les ja tradicionals portes obertes amb la mirada ja posada en la pròxima temporada i en la confecció dels equips.

Aquestes jornades de portes obertes seran obertes a tothom, és a dir a nens i nenes i a nois o noies que estudien a La Salle Tarragona com a qualsevol altre que no ho faci, i també serà per totes les edats, des de P3 fins als jugadors i jugadores del 2004 que el curs pròxim finalitzen la seva etapa "formativa" i donarien el salt a Sènior.

Cal destacar que no té cap cost participar en aquests entrenaments de portes obertes, on el que volem és aproximar tot el que el bàsquet pot oferir als participants, tant a nivell tècnic, a nivell motriu, com a nivell de valors.

També fer menció al fet que no hi ha cap nombre de dies màxims, per tant es pot venir a totes les sessions que es realitzaran corresponent a la categoria, o es pot escollir els dies puntuals que s'entreni que s'adaptin millor a les teves necessitats.

Per últim, en aquestes jornades de portes obertes caldrà inscriure's prèviament abans d'assistir, en el següent link:

Per qualsevol dubte o més informació podeu contactar al correu de info.absalle@gmail.com o al telèfon 665 74 09 48 (Claudio)

FENT BÀSQUET FEM SALLE!