Plusfresc patrocinarà el bàsquet base de La Salle Tarragona

L’empresa PlusFresc, cadena de supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, s’ha convertit en un dels principals patrocinadors de l’Associació Bàsquet la Salle Tarragona per a la temporada 2021- 22.

El dimecres 17 de novembre es va produir la signatura d’aquesta col·laboració entre Rafel Orcins, el director RSE de SUPSA Supermercats Pujols, S.L. i Jacob Rovira, president de l’Associació de Bàsquet la Salle Tarragona. L’acte es va celebrar dins el supermercat PlusFresc a Tarragona, a l’Avinguda Roma 11. Cal recordar que aquesta és la primera botiga a Tarragona, la inauguració de la qual es va produir a l’abril del 2017.

D’aquesta manera, PlusFresc continua la seva llarga tradició de col·laboració amb l’esport, en general, i pel bàsquet, en particular (Lleida Bàsquet (Plus Pujol) i Sedis Bàsquet). En aquesta ocasió, el suport serà per al bàsquet de base tarragoní, on l’A.B. La Salle Tarragona n’és un representant important, amb més de 40 anys d’història i 290 esportistes.