La Macrodiada ha tornat

La Macrodiadia tornarà aquest mes de juny, concretament el cap de setmana del 4 i 5. Després de dues temporades on per la situació social viscuda de la COVID l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona es va veure obligada a suspendre-la, en aquesta temporada es tornarà a realitzar.

En la seva 42a edició s'apostarà per un format diferent, reduint el nombre de partits i d'equips per acabar d'adaptar-se a la nova realitat que estem vivint però intentant no perdre la seva essència de bàsquet, bon ambient i diversió per a tothom, acompanyants, entrenadors i sobretots jugadors i jugadores de totes les edats.

Es podrà participar en totes les categories des de Escoleta fins categoria Sènior, on tots els equips disputaran en un dia entre 3 i 4 partits contra diferents rivals i en format competitiu adaptat a la categoria. Es realitzarà a les instal·lacions de La Salle Tarragona durant tot el cap de setmana, separat en un dia de femenins i l'altre de masculins, on la participació serà totalment gratuïta i hi haurà opció de dinar al menjador de l'escola o sinó als serveis de bar que es posaran a la disposició de tots els assistents amb preus populars i econòmics. Per aquells equips que vinguin de més lluny o simplement per aquells que ho desitgin, hi hauria l'opció de poder fer pernocta a les mateixes instal·lacions, a la residència Revisa.

En aquest nou format de Macrodiada hi haurà propostes noves per tots aquells jugadors i jugadores que hi participin amb el seu equip i així proposar un esdeveniment renovat i adaptat a les necessitats actuals.

Per més informació podeu contactar amb Claudio Prieto (665 74 09 48), a macro.absalle@gmail.com o consultar la nostra web i així poder gaudir de les imatges d'anteriors edicions.