Jornades de tecnificació d'estiu

Aquest estiu fes que els grans de la familia gaudeixin del bàsquet, de l’esport i es divertixin en un ambient segur. Amb l’organització de l’Associació Bàsquet La Salle Tarragona i la col·laboració de MouT Serveis i Lleure es realitzaran les segones Jornades de tecnificacions d’estiu en les dates del 5 de juliol fins al 30 del mateix mes, en horari de 9:00h a 13:00h de dilluns a divendres.


Sera un campus enfocat_ a nens i nenes nascuts entre el 2009 i el 2003 i estarà adaptat a tots els nivells i a tots els jugadors/es amb sessions dissenyades per entrenadors/es titulats i amb materials novedosos per la pràctica esportiva del bàsquet, entre d’ells la màquina de tir per perfeccionar aquest treball concret del joc.


Durant el campus es realitzaran treballs molt concrets i específics enfocats en la millora individualitzada de cada participant en tots els seus àmbits, no només tècnics, sinó que també tàctics, coordinatius i psicològics. A més, tot aquest treball individualitzat estarà acompanyat de divereses competicions que permetran una evolució molt més àmplia.


Tarifes (21% IVA inclòs):

  • Una única setmana: 70€

  • Dues setmanes: 133€

  • Tres setmanes: 194€

  • Quatre setmanes: 255€


Les Jornades de Tecnificació es duran a terme a les pistes exteriors de La Salle Tarragona sempre complint la normativa COVID vigent.

Per més informació podeu fer-ho via e-mail a info@moutserveis.com o al telèfon 646 86 46 32 (Oskar)

NSCRIPCIONS: https://www.moutserveis.com/producto/tecni21/


No ho dubtis i aquest estiu gaudeix de les Jornades de tecnificació!