Instal·lacions reformades per seguir creixent

Les novetats segueixen en aquesta temporada 2023-2024 i un cop presentades les noves equipacions de l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona per el propers anys, és el moment de veure els canvis fets en les instal·lacions cobertes on es desenvolupa gran part del nostre treball de la temporada, principalment en equips de cistella gran.

Les reformes han afectat a les dues pistes de les quals es disposava en l'escola, el pavelló i la reanomenada piscina. En el primer, el pavelló, hi ha hagut un canvi radical d'imatge i de condicions. Començant per el canvi del terra, deixant el històric terra verd de llosetes per un nou paviment sintètic molt més idoni i adaptart per la pràctica esportiva, ja que els impactes repetits al saltar, còrrer i demés moviments del joc no seran tant perjudicials per la salut esportiva dels nostres jugadors i jugadores, donat el nou material del terra.

A més a més en el mateix pavelló a partir d'ara es podrà gaudir de fins a tres pistes transversales amb cistelles graduables i fàcils de posar i treure per poder adaptar els horaris d'entrenaments i partits dels nostres equips.

Pel que fa a la piscina els dos canvis més significants han estat el sostre i el terra. El sostre antic que encara quedava de quan el recinte era utilitzat com un veritable piscina per l'escola s'ha pogut arreglar, treient les làmines de plàstic i el recobriment interior que tenia i fent el posterior tractament a l'estructura de metàl·lica per aconseguir més seguretat per poder entrenar. Per altre banda, el terra, deixarà de tenir les peces de "puzzle" blaves i vermelles de les quals disposava les anteriors temporada. Un cop retirades i amb el terra tractat per tal d'evitar tenir un paviment que rellisqués en excés, ha quedat disponible per poder entrenar i gaudir així d'una nova pista disponible per els entrenaments, a falta d'acabar la remodelació completa de la pista.

Amb aquests canvis esperem que la pràctica del nostre esport es pugui desenvolupar amb la major facilitat i les màximes comoditats possibles, i juntament amb les novetats ja presentades anteriorment i les que vindran en un futur l'entitat groga segueixi creixent i millorant temporada rere temporada.