Inscripcions obertes per la temporada 21-22

Els jugadors i jugadores de la familia groga ja poden formalitzar la seva inscripció per la pròxima temporada. Les inscripcions es realitzaran al portal Cluber, per tal de facilitar el procediment d'inscripció a les famílies.

Es podrà dur a terme via app o via web, com més s'adeqüi a les necessitats de cada un, tot i que recomanem el format via web mitjançant ordiandor perquè sigui més àgil i còmode.


Per poder realitzar el procediment via App tant sols cal accedir al següent link depenent del dispositiu smartphone que es tingui.

iOs: https://apps.apple.com/es/app/cluber/id1522454919

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siguetuliga.clubes


Amb l'app no tan sols servirà per realitzar l'inscripció sinó que servirà de canal de comunicació directe entre famílies i direcció de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona, a més de ser d'utilitat per poder comprovar des de dins de l'usuari propi de cada familia el seu registre administratiu, pel que fa a quotes i despeses referents a l'entitat groga.

Per poder realitzar l'inscripció via web tant sols cal accedir a l'apartat de la nostre web i allí podreu trobar el botó que en tan sols un click us portarà al portal de Cluber per realitzar la inscripció.

Amb tot això ja només caldria descarregar i omplir el full de sol·licitud de federació per poder formalitzar i enllestir la inscripció de cara a la temporada 2021-2022.