El campus extern d'estiu torna al 2024

En aquesta temporada 2023-2024 que acabem d'iniciar l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona vol aprofitar per fer alguns canvis i presentar novetats en el que es portava fent durant tots aquests anys.

El primer canvi ja presentat a les xarxes socials van ser les equipacions, xandall i cubre dels nostres equips. Entre altres novetats que s'aniran presentant poc a poc una d'elles es la intenció de recuperar el campus extern d'estiu que anteriorment, i ja fa molts anys, es va fer a Banyoles i a La Seu d'Urgell.

Les dates en les que es realitzaria seria del 21 de juliol al 28 de juliol del 2024, i aniria enfocat a nens i nenes tant de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona com a qualsevol jugador/a que es vulgui apuntar d'altres clubs, nascuts i nascudes entre el 2008 i el 2014.

En aquesta mateixa notícia es podrà omplir el formulari de pre inscripció que estarà obert fins el 17 de setembre, amb la finalitat de poder tenir un tanteig de la gent que podria estar interessada en formar part d'aquesta nova aventura i així valorar les divereses opcions en les que els responsables del campus estan treballant des de ja fa unes setmanes.

FORMULARI PRE INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/xVc1PhH7WQvnjMFY6 

El campus consistirà en una barreja d'entrenaments, tecnificaciones i competicions enfocades a la millora i desenvolupament dels participants amb un seguit d'activitats lúdiques i d'aventura per intentar aconseguir la millor combinació per l'estiu entre els entrenaments, la millora i la desconnexió.

Per qualsevol consulta podeu contactar per correu a campusestiuabsalletgn@agmail.com , o per telèfon al 638 67 25 76 (Marc) o al 645 77 54 29 (Pol)