Concurs logotip Macrodiada 44

El concurs

El concurs es basa en la participació creativa dels jugadors i jugadores per a la creació del logotip de la Macrociada 44. Els participants tindran l'oportunitat d'expressar la seva creativitat a través del disseny d'un logotip que representi de manera única i distintiva l'essència i la identitat d’aquest esdeveniment.

La idea fonamental és estimular la creativitat artística dels membres del club, alhora que es promou la participació activa i reforça el sentit de pertinença dins de l’Associació. El disseny guanyador es convertirà en el logotip oficial de la Macrociada 44 i contribuirà a enriquir la imatge i la identitat de l'Associació.


Objectiu

L'objectiu principal d'organitzar aquest concurs és que els jugadors i jugadores participin i creïn el logotip de la Macrociada 44 que organitza la nostra Associació. Amb això, es pretén fomentar no només la creativitat, sinó també la implicació activa i el reforçament del sentit de pertinença entre els nostres jugadors/es.


Bases generals concurs

En aquest concurs hi pot participar qualsevol jugador/a de l’Associació Salle Tarragona, des de l’equip d’ Escoleta fins a l’ equip Sènior Masculí i Sènior Masculí Vet.


El logotip guanyador serà propietat exclusiva del creador, el qual obtindrà tots els drets d'autor i de propietat intel·lectual associats.


El disseny realitzat pels jugadors/es de l’Associació ha de seguir una línia subjectiva on es reflecteixi que és per ells/es l’essència de la Salle i del bàsquet.

Requisit indispensable: ha d’aparèixer el nom “MACRODIADA 44”.


Inici del concurs: 18/1/2024

Data límit de presentació: 10/3/2024

Anunci del guanyador: 10/4/2024


Arribada la data límit, els jugadors/es hauran d’haver entregat els seus dissenys als seus entrenadors en format paper o al correu de l’Associació en format digital. Només es podrà entregar un únic disseny per jugador/a.


Es compondrà un jurat format per quatre persones relacionades amb diferents àmbits de l’Associació; de la Junta Directiva, de Coordinació, Entrenador/a i les organitzadores.

Funcionament: Els jugadors/es de l’Associació farà arribar el seu disseny a través dels entrenadors/es o del correu de l’Associació dins la data límit. Una vegada recol•lectats tots els dissenys, el jurat els revisarà tots i farà una valoració tenint en compte els següents aspectes:


Aquest jurat escollirà quatre de tots els dissenys entregats, aquests seran publicats a totes les xarxes socials de l’Associació Bàsquet la Salle Tarragona i es sotmetran a votació popular. El disseny amb el recompte de vots més elevat serà el guanyador, i per tant el logo oficial de la Macrodiada 44 que es realitzarà l’any 2024.


El disseny guanyador, serà el logo oficial de la Macrodiada 44 i conseqüentment de la mítica samarreta. A més a més, guanyarà un premi sorpresa i reconeixement públic, tant a les xarxes socials com a la Macrodiada


Tot el material presentat serà tractat amb la màxima confidencialitat fins a la data d'anunci oficial del guanyador.


L'Associació no es fa responsable de qualsevol disputa, reclamació o problema que pugui sorgir durant el concurs. Al participar en aquest concurs, els participants accepten íntegrament aquestes bases legals.