Canvi d'imatge amb les noves equipacions

L' Associació Bàsquet La Salle Tarragona està apostant en aquesta nova temporad 2023-2024 en un seguit de novetats que ajudin que l'entitat groga segueixi creixent, innovant i millorant.

El primer de tots aquests canvis, ja presentat en les notres xarxes socials, ha estat la vestimenta dels jugadors i jugadores de l'entitat. 

El canvi ha vingut donat primordialment per la necessitat detectada i ja comentada per les families dels problemes amb l'anterior empresa dissenyadora, creadora i distribuidora de roba. Per aquest motiu en la present temporada l' ABST ha decidit fer un canvi d'aires i començar a treballar de la mà amb Wintym.

Aquests canvis d'aire també s'han vist reflectits en un canvi d'imatge novedós i de primeres impactant, on es deixen de banda les anteriors ratlles fines blaves en un fons groc per jugar amb un estampat llis d'un sol color i el disseny en un dels costats, tant en la samarreta com en el pantaló de ambdues equipacions de joc.


Pel que fa al xandall també present diferents novetats, però sense perdre la linea amb els colors de l'anterior model. En aquest nou model per la temporada 2023-2024 i vinents es presenta un xandall sense caputxa com a canvi però mantenint la imatge i identitat de Tarragona amb el ja conegut Pont del Diable, igual que en la samarreta d'escalfament, el "cubre", que juga amb la tonalitat de blaus de l'equipació visitant, el logo de La Salle Tarragona al pit i de nou el ja esmentat Pont del Diable.

Esperem que els nous dissenys us agradin, ens portin mols èxits, creiexement i sobretot facilitats per totes les families i jugadors/es a l'hora de fer les compres.

Totes les compres que es vulguin fer es podrà a través de la nostra TENDA, en la nostra web.