Campus intensiu de Nadal

Des de l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona s'ha volgut apostar per promoure el bàsquet i donar més hores de treball a tots aquells jugadors i jugadores de mini a júnior que aquest Nadal vulguin seguir entrenant més moments a part dels seus entrenaments de club.

El campus es farà l'última setmana de l'any del 27 de desembre fins al 31 de desembre, en horari de 9:30h a 13:00h (un total de 20 hores d'entrenament). Totes les sessions es duran a terme al Pavelló de La Salle Tarragona, on es farà treball tècnic i tàctic de conceptes bàsics aplicables a tots els clubs, amb registre de vídeo del treball fet per poder aconseguir una millor progressió i a més a més es farà ús de la màquina de tir.

Les sessions estaran a càrrec de Claudio Prieto, director esportiu de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona i entrenador FIBA, que farà incís en el treball de l'entrenament invisible que és tota aquella feina extra que es pot fer a part dels entrenaments de club per poder seguir creixent i millorant com a jugadora i jugador.

Per poder inscriure's al Campus Intensiu de Nadal es podrà fer al correu: info.absalle@gmail.com, en cas de dubtes o voler saber més informació es pot contactar al mateix correu o al telèfon 665 74 09 48 (Claudio).

Aquest Nadal t'hi esperem per seguir entrenant i millorant junts!