El BLUETOOTH torna en la seva XVII edició

En aquesta temporada 2021-2022 sembla ser que la normalitat va tornant a poc a poc, competicions amb certa normalitat, relaxació gairebé total de les restriccions i des de l'AB La Salle Tarragona hem volgut tornar a portar a les pistes el nostre tradicional torneig amistòs de pretemporada.

El BLUETOOTH torna amb més ganes que mai, amb un format reduit a nivell de pistes però que de ben segur deixarà un matí de bàsquet, esportivitat i grans moments per els més petits dels clubs i escoles de la ciutat que vindran a participar.

En la que serà l'edició número disset s'ha intentat recuperar l'essència de l'esdeveniment, amb menys gent, menys pistes però amb la intenció de seguir brindant a tots els equips la oportunitat de jugar i seguir aprenent en ambients diferents als que es troben durant la setmana i així poder aplicar tota la feina que els jugadors i jugadores porten treballant des del inici de la temporada.

Participaran durant tot el matí un total de 25 equips de la ciutat, de diferents categories, des de l'Escoleta (p3,p4 i p5) fins a nens i nenes de Benjamí (3r i 4t de primària).