06. Benjamí fem. 3r. "blau"

06. Benjamí fem. 3r. "blau"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

El dissabte totes les nenes disponibles de tercer van fer un gran esforç participant als dos partits que jugàvem a causa de les baixes que teniem, al primer partit contra el pràctiques, un gran equip que sap al que juga, amb intensitat i alegria.

Aquesta setmana tenim la sort de jugar dos partits les blaves de tercer!! Això ens agrada molt ja que és la manera d'ensenyar als pares i mares el que anem aprenent als entrenaments.

El divendres passat vam jugar un partit molt igualat a Salou contra l'escola Elisabeth. Només vam anar 8 jugadores, cosa que ens va fer jugar molts minuts en una pista gran.

Aquesta setmana tornem a la competició! Comença la segona fase en la que esperem seguir demostrant el que anem aprenent als entrenaments!

Volem seguir passant-ho bé! I volem que tots vosaltres ens vingueu a veure! Us esperem dissabte a partir de les 10 a la Salle!

Dissabte al matí vam jugar el primer partit de lliga i vam fer un gran paper! Vam posar en pràctica moltes de les coses que fem als entrenaments de dimarts i dijous. Hem de seguir treballant i així sortiran millor! Tot i així ens ho vam passar pipa! Dimarts més i millor!

Aquest divendres vinent dia 7 de novembre, a les 18.30h, a l'oficina de l'Associació de Bàsquet La Salle Tarragona, farem un "curs" intensiu, d'uns 20 minuts de durada, per aprendre a fer les act

Aquests últims dos dissabtes han sigut dissabtes de festa per al benjamí femení de tercer, hem jugat partits! Les nenes es passen la setmana entrenant dimarts i dijous, algunes divendres fins i tot per arribar al dissabte i poder jugar!

Èxit del desè Torneig Amistós Bluetooth on unes 1500 persones han passat durant el dissabte 25 d’octubre per les 10 pistes de minibàsquet que s’han muntat a les instal·lacions del Col·legi La Salle Tarragona.