05. Prebenjamí masc. 2n.

05. Prebenjamí masc. 2n.

Contingut relacionat

Partidas el disputat dissabte al matí al pavelló del Sagrat Cor.

Partit que hem jugat super nervioses. Avui ens han ajudat la Maria, l’Èrica i la Laia. I nosaltres hem ajudat amb l’Elena, l’Amaia i la Candela. Ens ho hem passat pipa. Hem fet moltes cistelles, per part dels dos equips. Hem corregut molt i ha fet un dia fabulós amb un sol espatarrant.

Bon partit el disputat dissabte al mati a Salle.

La superioritat fisica dels nostres va servir per saber correr i fer bons contraatacs. Cada cop corrent millor i buscant al company lliure amb un bon passe. Estem entrenant força be, i aixo es reflecteix als partits.

Partit molt ofensiu el jugat dissabte a Altafulla. La diferència d'edat a favor dels nostres es notava molt, i això ens va fer encistellar molt fàcil.

Mig partit el disputat dissabte a la Salle degut a la pluja. Vam començar molt be contra un rival fisicament inferior, vam defensar molt be presionant la pilota des de l'inici i aixo ens feia robar pilotes i encistellar facil.

Dissabte passat vam jugar el primer partit de lliga al col.legi de l'Arrabassada. Tot i el fred inicial vam sortir molt bé. Corrent i fent passes per acabar amb molt bones entrades.

Aquest divendres vinent dia 7 de novembre, a les 18.30h, a l'oficina de l'Associació de Bàsquet La Salle Tarragona, farem un "curs" intensiu, d'uns 20 minuts de durada, per aprendre a fer les act

SALLE - SAGRAT COR
Primer partit del torneig i va anar molt be. Cada cop la passen millor i saben moure's sense pilota. Corrent molt i ficant bastantes cistelles amb entrades molt ben fetes.

Èxit del desè Torneig Amistós Bluetooth on unes 1500 persones han passat durant el dissabte 25 d’octubre per les 10 pistes de minibàsquet que s’han muntat a les instal·lacions del Col·legi La Salle Tarragona.