Tornen els entrenaments a Salle

El passat 15 de juny i després de més de tres mesos d'aturada degut a la pandèmia de la COVID-19 es va tornar a veure activitat a les pistes de l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona.

Des de la direcció de l'entitat groga es portava treballant des de feia setmanes en la pròxima temporada, que amb el seguit de canvis i incorporacions al nostre staff d'entrenadors suposaria un punt i continuació en un projecte molt ambiciós tant a nivell de desenvolupament dels jugadors i jugadores, com a nivell competitiu. En aquestes setmanes a la tornada a les pistes on s'ha treballat incansablement s'ha volgut ser curós i anar amb tota la precaució i seguretat per poder garantir una tornada als entrenaments de la forma més adient tant per jugadors i jugadores, com per els entrenadors/es i les famílies.

Tots els condicionants, les restriccions i les mesures de seguretats que hi ha han estat seguides amb total escrupulositat i atenció. Per aquest motiu els entrenaments s'estan realitzant a les pistes exteriors de les nostres instal·lacions on per sort comptem amb fins a quatre pistes de bàsquet exteriors i tretze de minibàsquet gràcies a les quals ens ha permès tenir espai suficient per poder fer les sessions que des d'un inici s'han basat en entrenaments sense oposició i on el treball fet era estrictament contra 0, sense compartir pilota i respectant distàncies, basat en fonaments tècnics com les finalitzacions, el domini de bot tant en estàtic com en carrera i també el treball de tir i la seva mecànica.

L' Associació es mostra contenta per la tornada a les pistes i a veure activitat de gran part dels seus jugadors i jugadores, amb aquest primer pas ja aconseguit els pròxims objectius estan totalments marcats ja de cara la temporada vinent.