MouT Serveis i LLeure renova el seu patrocini

L'empresa MouT Serveis i LLeure renova el seu patrocini amb l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona i seguirà formant part de la familia groga en el futur com a un dels principals sponsors del club. Això el fa tenir presència en els nostres actes públics, torneigs, events, mencions en publicacions i l'aparició des de fa unes temporades en la part posterior de les nostres equipacions de joc.

La direcció groga està encantada amb la renovació de l'acord amb l'empresa que des de fa 14 anys es dedica a l’organització, coordinació i direcció d’activitats esportives, educatives i de lleure per a les AMPA i escoles, clubs, entitats, empreses i altres corporacions entre altres moltes tasques que desenvolupen i que els ha fet ser referents en la nostre ciutat. Totes dues parts surten reforçades amb l'acord que s'espera que segueixi moltes temporades i que en aquests moments de dificultat ajudarà.

Per més informació sobre MouT Serveis i Lleure podeu consultar el seu espai web (https://www.moutserveis.com/ ) on podreu trobar tot el que necessiteu com per exemple la seva última oferta de servei com és el MouTacasa (https://www.moutserveis.com/moutacasa/ ). Aquesta iniciativa ha sorgit a causa de la COVID-19 per ajudar a les families que més ho necessitin i no puguin cuidar dels seus fills o filles adaptant-se a la nova realitat de manera flexible i amb diverses opcions per les necessitats de cada familia.