Jornades de tecnificació al juliol

Aquest estiu la Direcció Esportiva de l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona apostarà per la realització de les Jornades de Tecnificació, que es duran a terme del 6 de juliol fins el 31 del mateix mes. Aquestes Jornades tindran lloc a les nostres instal·lacions esportives en sessions de dues hores distribuides per edats.

  • La primera franja horaria començarà a les 9:00h i finalitzarà a les 11:00h i anirà enfocada a tots aquells jugadors i jugadores de les generecions del 2006, 2007 i 2008.

  • La segona franja horaria tindrà el seu inici a les 11:15h i acabarà a les 13:15h i englobarà els jugadors i jugadores nascuts al 2003, 2004 i 2005.

Per poder garantir un treball específic de qualitat, pròxim, i el més individualitzat possible els grups estaran tancats en un màxim de 35 jugadors/es. El motiu principal d'aquestes Jornades de Tecnificació és poder aconseguir un gran desenvolupament individual de cada jugador/a i que quan acabin trobin una versió evolucionada d'ells mateixos que els permeti ser millors jugadors a pista durant la temporada. Per aconseguir això a més del treball en grups reduits les dues últimes setmanes de Jornades de Tecnificació es realitzaran entrenaments amb màquina de tir. El treball que es realitzarà estarà sota la direcció de Claudio César, juntament amb alguns dels nostres entrenadors, i es treballarà en el desenvolupament d'aspectes de tècnica individual concrets i específics, com seria l'activitat de peus i mans, treball coordinatiu i desassociació d'aquests. A més de treballs de domini de bot, passada i tir, juntament amb finalitzacions i un treball més reduit de defensa i de conceptes bàsics d' spacing.

Les Jornades de Tecnificació estaran obertes a qualsevol jugador i jugadora que vulgui millorar i treballar, indiferentment del seu club o escola. Volem donar suport a la formació dels jugadors i jugadores sense cap tipus de distinció segons on juguin durant la temporada. Per mantindre aquesta igualtat per tothom, tant la gent de la casa, com la gent de fora gaudiran del mateix preu, sense diferenciacions de cap tipus. Aquest preu a més de les sessions d'entrenament, comptarà amb l' assegurança esportiva per els jugadors i jugadores; i com podreu veure en la imatge el preu variarà depenent de la quantitat de setmanes on el jugador/a s'inscrigui.

A continuació us deixarem el Formulari d' Inscripció a tan sols un clic. Per qualsevol dubte o consulta podreu fer-ho tant a les nostres xarxes socials, com al correu absalletarragona@gmail.com o al telèfon 646 86 46 32.