Doble ascens, doble celebració

Aquest passat dimarts 19-5-2020, la Federació Catalana de Basquetbol va anunicar els ascensos de cada categoria i la confecció dels equips integrants a les lligues Sènior la temporada 2020-2021.

Tot i haver finalitzat abans d'hora totes les competicions degut a la COVID-19, gràcies a la gran feina a pista del Sènior Masculí i del Sènior Femení durant tota la temporada, tots dos equips han sumat un ascens de categoria.

Per part del Sènior Femení ha dominat durant tota la temporada la seva competició finalitzant-la amb tant sols dues derrotes. El conjunt femení va sumar algunes incorporacions importants per aquesta nova temporada amb un objectiu clar, l'ascens, i després de la temporada anterior on tot es va decidir en un tercer partit de play - out que malauradament va fer perdre la categoria, aquesta temporada el Sènior Femení ha capgirat la situació per tornar a la Segona Categoria Femenina en la temporada 20-21.

Referent al Sènior Masculí podríem reflectir la mateixa dinàmica que les noies, dues derrotes en tot l'any, partits de gran domini, algunea cares noves tant a banqueta com a pista i un nou ascens, el segon en tres temporades, aquest aconseguit també després d'un descens l'any anterior.

Gran feina dels dos seniors en aquesta temporada 19-20 tan atípica que ens ha tocat viure.

Enhorabona Sènior Femení i Sènior Masculí!