Claudio César, nou director esportiu

La direcció tècnica de l’Associació Bàsquet La Salle Tarragona ha tancat finalment una nova i renovada estructura esportiva que de manera immediata començarà a funcionar.

A diferència de l’etapa anterior, on tot l’eix direccional de l’entitat estava distribuit en cistella gran i cistella petita, amb diferents responsables, a partir d’ara es seguirà d’un únic fil conductor en aquest nou cicle.

La columna vertebral groga estarà dirigida per Claudio César, un entrenador nou vingut a la família de l’Associació Bàsquet La Salle Tarragona amb una extensa experiència en aquest mon del bàsquet. En les últimes vuit temporades ha estat en equips com: Molins de Rei, CB Benicarló i CB Cantaires Tortosa, on va exercir de Director Tècnic, conjuntament amb les funcions d’entrenador o assistent en totes les categories possibles, des de mini fins a EBA. A més a més Claudio ha participat en entrenaments de selecció nacional, equips ACB com FC Barcelona i Real Madrid i també ha format part del staff d’entrenadors del Summer Baskonia International.

Aquesta nova etapa neix amb un clar esperit de continuïtat sobre l’anterior, a més d’una clara intenció de generar sinèrgies positives i estimulants en tots i cadascun dels estaments de club.


Molta sort en aquesta nova etapa.

Benvingut Claudio!