Representació groga a la selecció de Tarragona

Aquest passat cap de setmana 7 i 8 de setembre va tenir lloc al Pavelló Municipal de Salt (Girona) una trobada de seleccions on competien els combinats de Tarragona, Lleida, Girona, Provença i Geneve. 

Fins a set membres de l' Associació Bàsquet La Salle Tarragona, entre jugadores i entrenadors, van formar part de la selecció tarragonina. Les jugadores seleccionades, Clàudia, Manuela, Duna, Gisele i Ivet, son integrants del Cadet Femení A que aquest any competirà a Categoria Especial de 1r any; i els dos entrenadors que completaven l'expedició groga amb el combinat de Tarragona eren Ricard Boronat (selecció masculina) i Marc Guart (selecció femenina).

Durant la trobada les nostres jugadores van disputar tres partits en menys de 24 hores. El primer va ser dissabte tarda contra Provença 2, i els altres dos partits es van jugar el diumenge al matí, primer contra Lleida i seguidament contra Provença 1.

La presència de fins a 7 membres de l' AB La Salle Tarragona en la selecció tarragonina demostra el bon estat de forma del bàsquet de formació de l'entitat groga, un referent en la formació de jugadors, jugadores i també d'entrenadors i entrenadores.