Cadet femení vs AD Torreforta

Una bona setmana d'entrenaments, ens portava a pensar que jugaríem un bon partit, i així va ser. A pesar de la derrota (57-64), vam lluitar fins al final.

Comencem dures amb defensa, tranquil·les i pausades amb atac, i molt ficades al partit. Dominem el ritme de joc durant tota la primera part i gran part de la segona, i marxem 7 amunt, però dues errades per falta de confiança, i al descans amb un 30-26 incert.

El tercer quart perdem la intensitat defensiva, perdem la tranquil·litat i la pausa amb atac, i el rival endureix la seva defensa, i dóna la volta al marcador, bàsicament per les nostres infantils errades amb els passes fàcils, les cistelles sota tauler, i els tirs lliures. Una llàstima... 42-45.

El últim quart és un toma i daca de cistelles, amb molts contraatacs per part dels dos equips, i molta lluita esbojarrada. Seguim fallant amb petits detalls: passes, tirs lliures, i cistelles sota tauler. Ara bé, felicitar a l'equip perquè hem lluitat fins al final.

Seguim lluitant, seguim treballant, seguim ficades als partits. Solament ens falta polir petits detalls, i guanyar confiança.

Bon partit noies: Steffany, Lucia, Aina, Ester, Helena, Lucia Minaya, Laura, Carla, Claudia, Nuria, Laia, Luchi. Va per vosaltres Cris i Edu...

EL TREBALL SEMPRE TÉ RECOMPENSA!!!                                                  SOM EQUIP, SOM SALLE!!!