Resultat a la feina ben feta

Arribem a final de temporada i molts equips grocs tenen opcions de post-temporada a prop, concretament 4, dos de manera segura i dos que s'ho juguen tot aquest cap de setmana com a locals al Pavelló de La Salle Tarragona dissabte al matí. 

Els dos equips que de manera matemàtica jugaran segur la Final a 4 de Tarragona son, l'Aleví Masculí A, entrenat per Fernan Boada i Alan Gomis i el Preinfantil Femení A dirigit per Àlex Arenas. No han estat temporades fàcils per cap dels dos equips però en cap moment han deixat de creure i han seguit treballant (i el més important, millorant) dia a dia per corregir coses que no surtien.

Per altre banda tenim Infantil Masculí a les ordres de Oskar Pujol i Àlex Moran, i el Cadet Masculí A entrenat per Marc Guart, que no tenen encara res certificat però aquest pròxim dissabte 18 de maig s'ho juguen tot a La Salle contra el mateix rival Bàsquet Baix Gaià. Tant al Cadet com al Infantil guanyant els hi serviria per aconseguir classificar-se per la Final a 4 de Tarragona de les seves respectives categories.

Ja son molts anys i moltes temporades en que l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona arriba a final de temporada amb opcions d'acabar en les posicions més altes, després de nou mesos de treball, cada dia, cada entreno, cada partit, tota aquesta feina incansable que fan els nostres entrenadors i entrenadores té la seva recompensa. No parlem només per el fet de poder guanyar sinó parlem de treball, evolució, millora, constància que és tot el que et donarà les opcions de guanyar.. o no, però saps que durant el camí ho has donat tot.

També cal destacar tota la feina feta tant en l'escola en la part del minibàsquet ,on tots els equips a base de treball i dedicació han millorat molt, alguns més, altres menys, però la millora és evident, com en cistella gran on a part de la millora tots els equips han competit tots els partits sense regalar res i donant-ho tot.

S'ha de seguir treballant per millorar i competir més i millor temporada a temporada.

1...2...3...SALLE!!