CB Cantaires Tortosa vs Cadet Masculí A

Partit amb res en joc però on ningú volia perdre. Dos rivals que ja s'havien creuat tres vegades aquesta temporada, dues victòries per els vermells i una per els grocs.

Tot ha començat molt molt igualat, alternances de marcador però sense que cap dels dos equips faci forat en el resultat, un parell de jugades seguides ha donat un petit marge de cinc punts per els de Tortosa però que ràpidament s'ha vist arreglat amb un 0-8 per part dels grocs ,a base de defensa i 1c1 en atac, arribant així a final dels primers 10 minuts de joc amb un 15-16 per els visitants.

Segon quart, un període d'una anotació elevada, 42 punts entre els dos equips.... i és que els grocs han sortit amb tres triples consecutius que han donat ales durant uns minuts, però la defensa dels locals ha pujat la intensitat i els contactes hi ha aconseguit remuntar el partit i amb un triple a final de quart a falta de 2 segons per acabar-lo els hi ha servit per marxar al descans amb un 37-36 per els vermells.

Tornada del descans i els de La Salle no s'han rendit, s'han vist dins del partit hi han seguit treballant i atacant l'aro amb força en situacions d' 1c1 on hem tret en el 90% de situacions alguna acció profitosa, ja siguin els dos punts, dos punts més addicionals o tants sols els tirs liures. En defensa un bon treball ha deixat al rival amb només 14 punts, aconseguint un parcial de 14-20, per deixar el partit en cinc punts amunt per els grocs.

Entrem als darrers minuts de partit on l'atac dels dos equips ha estat realment bo, però el partit s'ha decidit des de la línia de tir llure. Durant meitat de quart el partit ha estat totalment igualat, mateixa distància amb la que s'havia entrat, però a partir del minut cinc de quart els grocs han apretat una mica més i han marxat fins la seva màxima diferència en tot el partit de +9. Tot i aquesta diferència els locals no s'han rendit i a còpia de triple, l'últim sobre la botzina han recuperat el marcador per acabar amb el final 72-73 a favor dels de La Salle Tarragona, que tot i els últims minuts de desconnexió a fet un gran partit i s'ha emportat una victòria contra el segon classificat de la competició.

Toca seguir treballant una setmana més, on ens ho jugarem tot a cara o creu, si guanyem estem a la Final a 4 si perdem estem fora.

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL