Reus Deportiu A vs Cadet femení

Després d'una setmana de bons entrenaments, ens presentàvem a la difícil pista del Reus Deportiu per donar la sorpresa i lluitar fins al final.

Sortim dures amb defensa, i ràpids amb atac, però el rival amb un gran encert al tir exterior, marca el ritme del partit. La nostra defensa tota la pista, és contrarestada amb una gran direcció per la base rival. I no estem encertades envers la cistella (16-14).

El segon quart, seguim amb rotacions, però la nostra defensa no pot amb el joc molt ordenat del Reus, ni amb l'encert amb els triples d'elles (4 quasi seguits). Per la nostra banda, pèrdues de pilotes, desencert a cistella. No defensem bé, no correm bé, no juguem bé (39-29).

Tercer quart, pressionem amb una defensa individual més dura, amb grans ajudes, i puntejant el tir exterior, i més tancada envers la cistella. Sortim rapides al contraatac sense sort amb els passes llargs, però no perdem pilotes fàcils. I amb atac estàtic amb paciència amb atacs llargs (48-40), però bones sensacions.

Últim quart, ens hem proposat lluitar fins al final, i això fem. Seguim dures amb defensa, i molt pacients amb atac. Amb un parcial 3-11, empatem el partit a 51 punts. Aquí entra la confiança i la tranquil·litat, elles amb una jugadora molt intel·ligent i encertada al tir exterior ens fan 4 punts molt importants. Nosaltres amb un baix percentatge de tirs lliures fiquem 3 de 10 al últim quart (55-53).

El cos tècnic molt content per la lluita, per la lluita fins al final. Bravo noies. Va per vos Edu!!!

Felicitats a tot l'equip: Steffany (2), Lucia D., Aina, Ester (14), Helena (7), Lucia M. (10), Laura (11), Carla (5), Clàudia (4), Núria, Laia, Lucia D.

A seguir currant...                                                                                 SOM EQUIP, SOM SALLE