Cadet Masculí A vs Bàsquet Teresianes

El Cadet Masculí A va jugar aquest passat cap de setmana un partit que en principi hauria d'haver estat còmode contra un rival hipotèticament inferior, però com ja ens vam trobar en altres partits no hi ha cap rival de menys nivell en aquesta fase i ni molt menys que posin les coses fàcils.

Els primers minuts els locals no estaven fent les coses malament, però errors puntuals i faltes de tir regalades van donar confiança a un equip visitant que tenia moltes ganes de guanyar i no tenia res a perdre. En defensa estàvem treballant, detalls a corregir i alguna que altre cistella regalada però no tant lluny d'on vol estar; en atac es van veure minuts bons, circlació de pilota, tirs alliberats i força per atacar aro. Primer quart 19-18 per els gocs.

El segon quart la defensa va pujar, però l'encert ofenisu i el bon joc demostrat en l'atac va disminuir deixant un parcial bo en defensa on només reps 12 punts però d'oblit en atac quan només anotes 11. Tot i la bona sortida del quart amb un petit parcial a favor dels grocs de 9-2, desprès vam desconnectar i un 2-10 en contra va finalitzar el quart i va portar el partit al descans tal i com havia començat, empat a 30.

La sortida dels deu minuts de descans va donar bones sensacions als grocs, en 6 minuts el partit es va obrir gràcies a la defensa i al ritme ofensiu per muntar contraatacs (16-6) i temps mort visitant per aturar-ho. A partir d'aquest punt tota la feina molt ben feta que es va fer en atac de còrrer i finalitzar i en estàtic atacar fort l'aro va desaparèixer. Els últims 3-4 minuts de quart es van convertir en un recital de tirar triples, un total de 8 tirats i 0 ficats... el problema va ser l'encert, no la presa de decisió, dels vuit tirats set van ser bones opcions de tirs totalment sols, però en aquests moments s'ha de saber triar entre tirar o atacar aro i anar provant la defensa.

Últim quart, tot i només tenir una diferència favorable de 5 punts per els locals, va passar com a l'anada i la intensitat de lluitar els deu últims minuts va desaparèixer fins al punt de tornar a no defensar i rebre 19 punts en 10 minuts, per sort aquest quart vam estar més encertats en atac per arribar als 18 anotats i finalitzar el partit +4, 64-60.

Queden dos partits de temporada, dos partits on ens ho juguem tot, dos partits per on pasen les nostres aspiracions d'entrar a la Final a 4, res és impossible, depenem de nosaltres mateixos i de ningú més. Hem desaprofitat moltes oportunitats però ara ja no podem fallar.

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL