CB Valls Seven Seas vs Cadet Masculí A

Aquest dissabte el nostre Cadet Masculí A jugava a la pista del líder, equip que només havia perdut un partit des de setembre i va ser contra els nostres. Els grocs tot i fer un bon torneig de Setmana Santa corregint errors i aprenent, estaven en una mala ratxa pel que feia a victòries en la competició lliguera i esperava un equip confiat i sense res a perdre al davant.

L'inici dels grocs va ser desesperant, 8-0 de sortida en 6 minuts del primer quart, el que era preocupant no era encaixar 8 punts en 6 minuts sinó el fet de ser incapaços d'anotar cap punt, ni tant sols des de la línia de tir lliure. Després d'un temps mort visitant els de La Salle van tenir una petita reacció per finalitzar l'últim quart amb un 12-9 al marcador que els deixava a prop i amb molt de temps de marge.

Segon quart, pensàvem que aniríem a millor, ens havia costat però ja estàvem dins del partit i va ser tot el contrari. Defensa dolenta, mini parcials en contra i un parcial de -5 donava als locals una diferència de 8 punts al descans, res impossible però amb moltes correccions a fer.

La sortida del descans, tot i saber que havíem de fer, sortim amb un 10-2 en contra i desconnectem per uns moments. Seguíem tenint molts problemes en el nostre joc ofensiu. Ningú s'atrevia a atacar l'aro amb força, la movilitat sense pilota era inexistent i el pitjor de tot, quan defensàvem i volíem còrrer, NINGÚ SENSE PILOTA corria i perdíem opcions de contraatac. Per altre banda, en els moments que treballàvem bé vam fallar molts molts tirs alliberats que haurien ajustat el marcador i haurien posat la por al cos als de Valls.

Bon últim quart on deixem als locals amb només 9 punts, però els problemes ofensius incrementen i tot i la bona defensa només fiquem 10. 

Durant tot el partit hi ha hagut els mateixos problemes ofensius, i hem estat incapaços de corregir-los, tocarà seguir treballant per no fallar tant i aprofitar les oportunitats que tenim després de jugar bones opcions.

Cada vegada està més difícil, però encara és possible l'objectiu de la Final a 4, i hem de seguir lluitant TOTS JUNTS a cada entrenament, cada partit sense baixar els braços en cap moment per molt que les coses no surtin.

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL