Infantil Masculí i Cadet Masculí A al Mare Nostrum Cup

El passat 15,16 i 17 d'abril els nostres equips de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona van marxar de torneig, en concret al Mare Nostrum Cup en la seva IX edició. Aquest torneig compta amb una àmplia trajèctoria organitzant torneigs i no només de bàsquet, sinó també de futbol i de futbol sala. El Mare Nostrum Cup Basketball d'aquesta Setmana Santa va estar organitzat en 28 seus diferents, i allotjats en diferents hotels i resorts, dels qual anaves i tornaves del pavelló de joc amb transport intern del torneig.

Pel que fa a resultats van ser molt diferents. El nostre Infantil Masculí que tant sols va perdre dos partits, la semifinal i la final de consolació; desprès d'haver fet grans partits en la fase de grups que havien acabat invictes contra rivals d'altíssim nivell, va finalitzar en 4t posició. El combinat del 2005 es presentava al torneig amb 13 jugadors, però ben aviat Roger Arroyo es va lesionar i no va poder tornar a jugar en el que quedava de competició, però tot i les lesions i demés dificultats van completar un torneig realment bo, que va servir per competir amb equips de molt més nivell que en la lliga però sobretot per treballar i millorar petits aspectes per afrontar l'últim tram de temporada on hi ha una possible final a 4 en joc.

Per altre banda, el nostre Cadet Masculí A tot i fer bons partits ,donar una gran imatge a pista com a equip i fent un bàsquet interessant va perdre els seus quatre partits, cap per més de cinc punts i tots contra equips de bon nivell que competeixen a categories com Interterritorial, A1 Barcelona, etc.. Arribaven en una situació difícil, el torneig començava dilluns però dissabte i diumenge van tenir competició de lliga, també es sumàven moltes baixes que feien que dels 11 jugadors que hi havia a la plantilla sense contar la rotació fixe del Cadet Masculí B, és a dir 12 jugadors, per lesions només hi podien ser 8 i en el tercer partit es va sumar la lesió d'Aleix Casasola, cosa que feia que els Cadets es quedessin amb tant sols 7 jugadors.  Malgrat aquests inconvenients i les derrotes, el torneig va servir per millorar aspectes tàctics tant ofensius com defensius que serviran per assumir aquest final de temporada tant complicat que tenen i que com l'Infantil Masculí tenen en joc la possibilitat d'entrar a la final a 4 de Tarragona. 

Gran experiència per tots dos equips, que van deixar una gran imatge i que van conviure amb altres clubs d'arreu per passar tres dies que possiblement no borraran de les seves experiències basquetbolístiques.