Aleví Femení i Masculí al Torneig de Cambrils 2019

Durant aquesta Setmana Santa molts han estat els equips de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona que han anat de torneig amb pernòcta. Els nostres alevins i alevines de 2n any han marxat al torneig de Cambrils on ja sembla tradició que els conjunts grocs passin allí els primers cinc dies de les seves vacances.

Des del primer moment sabíem que tocaria lluitar, treballar i no rendir-se en cap moment del torneig. Tant els nois com les noies els hi van tocar grups molt difícils i d'arreu.

L'Aleví Masculí tenia en el seu grup al AE Sedis Bàsquet (Seu d'Urgell), Doctor Azúa 6 i Doctor Azúa 5 (Saragossa), Sagrat Cor i Toulouse Travel Team. Aquets últim va ser l' equip que es va acabar proclamant campió del torneig, un combinat amb jugadors d'increïble nivell d'arreu del món (Lituania, Croacia, Estats Units...) reunits per jugar junts per primera vegada. 

Per altre banda, l'Aleví Femení els  hi van tocar equips de grandíssim nivell com era el cas de CB Cornellà (segon classificat), CB Lleida (tercer classificat), El Salvador (Saragossa) i Pia Sabadell. Ens els creuaments es van trobar amb el Meteors d'Irlanda.

Els dos equips van conviure i van gaudir de 4 dies de competició espectaculars, on tot i que alguns partits no fossin igualats es va intentar treballar i millorar tot allò que porten treballant des de l'inici de temporada però ara contra rivals de molt més nivell. A més a més van passar un dia al Port Aventura en la jornada de descans del torneig. Però el més important a part de bàsquet ha estat la gran convivència entre tots dos equips i amb els entrenadors.

Aquesta serà una experiència del més segur inolvidable per a ells i elles.