Infantil Masculí vs AE Claret de Valls

Partit a casa amb un rival molt semblant al nostre equip, defensa tota la pista, contraatacs i atacs ràpids. El partit va començar tal i com volíem, manant al marcador i dominnat el partit tant en defensa com en atac, dos primers períodes en què La Salle va ser molt superior. 

 

Tot va canviar en el tercer i quart període i va ser el Claret qui va imposar el ritme de partit i va estar molt més encertat en sota el cèrcol. 

 

Els següents períodes van estar molt igualats i només el control en alguns moments del rebot defensiu van fer que períodes tot i ser molt semblants entree els dos equips, tots ells es decantèssin cap als locals. 

 

Quan li preguntem David Gonzalez, jugador de l’equip pel partit, així ho veu ell:

 

“El partido de hoy frente al Claret de Valls ha sido muy reñido. La Salle Tarragona ha empezado ganando pero después han frenado en defensa tanto en ataque. Al final, han luchado pero la victoria se la ha llevado la Salle. En el partido, por parte de la Salle, hemos podido defender mejor las líneas de pase, hacer mejores pases y en la defensa engancharnos más al defensor. Aún así hemos trabajado mucho las ayudas y hemos tenido muy buena actitud.”

 

L’equip ha de seguir el treball d’aquestes últimes setmans per tal de crèixer i afrontar els partits que queden de la millor manera possible.

 

1, 2, 3 Salle!!