AD Torreforta vs Cadet Masculí A

Aquest diumenge s'ha jugat un nou partit per el Cadet Masculí A que per culpa de dos quarts per l'oblit i dos més o menys salvables s'ha tornat a perdre.

Els de La Salle com a visitants han sortit prou bé amb un 2-6 i buscant bones opcions de tir, però un 7-0 per l'ADT ha desconnectat als visitants i a partir d'aquell moment ja s'ha anat per darrere fins al final, acabant el primer quart amb 17-12.

El segon quart ha estat horrorós, parcial de 25-10 per els de Torreforta on els de La Salle no han sapigut reaccionar, o més ben dit arribar a entrar al partit. Molts problemes defensius, com ja comença a ser habitual per desgràcia... Arribem al descans 42-22. Tocava tirar d'una altre èpica si es volia guanyar tot i que amb aquest joc més valia no guanyar. 

Tornada del descans, tocava arriscar al màxim. Dos quarts per lluitar i treballar tot el q s'havia descansat en els dos primers quarts. Treball defensiu exhaustiu saltant a tots els 2x1 possibles, tallant pilotes i intentant accelerar el ritme de joc per tenir les màximes possessions possibles i que el rival hagués de jugar ràpid intentant així incomodar el seu joc i provocar pèrdues de pilota. 

El tercer quart ha anat molt millor que el segon, no era gaire difícil tampoc, gràcies a la defensa i a bons contraatacs la distància al marcador ha baixat 3 punts... 55-38 i 13-16 de parcial. 

En l'últim quart s'ha vist les ganes que no s'havien vist mai en cap entreno i cap partit, i s'ha vist en el joc. Agressius, ficats en el joc i treballant com equip. Parcial de 8-15 per un marcador final de 63-53.

Lluitar mig partit no serveix de res, i així es veu reflectit, i lluitar i haver de fer coses que per falta d' ACTITUD no s'han pogut treballar tampoc serveix. Guanyar o perdre el partit deixant-nos la pell en cada jugada, anant al límit i treballant sobre el que sabem que hem de fer i hem treballat als entrenaments sobretot en defensa si que serveix. 

Espero que serveixi com a toc d'atenció i la dinàmica de TREBALL, ACTITUD i CONCENTRACIÓ canvii en els entrenaments. 

Balanç de 2-2 per el Cadet Masculí A a l'acabar el quart partit a Nivell A, dos derrotes seguides i una tercera salvada in extremis no deixen bones sensacions. Tocarà entrenar com s'han jugat els últims minuts, sinó la temporada acabarà molt aviat.