Reus Deportiu vs Cadet Masculí A

Tercer partit a la segona fase de Nivell A per el nostre Cadet Masculí A i va arribar la primera derrota. 

Es veia venir que ens les properes jornades cauria la primera, els entrenaments no eren els millors ni molt menys, l'actitud igual i les ganes de competició eren poques.

El partit va començar molt igualat, cap dels dos equips aconseguia una diferència en el marcador. El primer quart va estar condicionat clarament per els tirs lliures i òbviament per les faltes de tots dos equips, acabant 14-16.

El segon quart va començar de millor manera possible per els grocs, parcial de 0-9 i +11 en el marcador, gràcies a la defensa i als contraatacs vam poder donar un petit cop sobre la taula que no va servir finalment. Els locals van jugar molt bé les seves cartes i gràcies a la zona 1-3-1 i 2-3 van retallar distàncies per marxar al descans +3 per els de La Salle.

La tornada del descans va ser horrorosa per els visitants, no van entrar cap moment en el partit. La defensa va desaparèixer, desconnexions, males actituds a la banqueta, a pista i atacs molt lents i massa estàtics que ja ens havien creat algun que altre problema abans. Final del tercer +4 per els roigs-i-negres.

Començaven els últims minuts de partit, però veient les cares dels visitants ja es veia que la cosa no canviaria, els problemes defensius seguien existint i anaven a més, en atac vam anar encara a pitjor perdent pilote, moltes pilotes que normalment no perdem. Resultat final 74-61.

Mal partit abans de la jornada de descans, sabíem que no estàvem en bona dinàmica tot i les victòries i ho vam pagar contra un equip q ens tenia moltes ganes. 

TREBALL, CONCENTRACIÓ i ACTITUD