Benjamí fem. 3r. vs Pax

Avui jugàvem contra l'escola Pax, un rival del nostre nivell, hem començat defensant molt bé, cadascuna a la seva, podíem robar pilotes, podíem córrer, i fer cistelles entrant a tauler. Parcial 10-0.

Segon quart, el món al reves, hem deixat de defensar, i hem patit molt. Tot el temps jugant al pilla-pilla darrera de les nostres rivals. Parcial 1-22. I totes les cistelles de la jugadora més gran i més alta, 22 punts.

Tercer quart, hem recuperat la defensa correcta. Sempre davant de la jugadora, entre cistella i jugadora, hem robat i hem contraatacat. Destacar la gran defensa de Daniela, que ha fet 5 personals, gran defensa Daniela.¡¡¡ Parcial 10-4.

Últim quart, seguim defensant molt bé. Destacar la defensa d'Olaya a la gran de l'altre equip, solament ha fet 8 punts. Hem començat a aixecar el camp i passar, i hem fet dues jugades sense quasi botar (pase, pase, pase, i cistella). Parcial 12-8.

Tres parts molt bé, una dolenta. Molta lluita, molt treball. Coach's contents. A seguir currant, mes i millor, i ... escolteu... per aprendre¡¡¡

Com va dir un gran savi, Epicuro o era Plató: "ES JUGA COM S'ENTRENA"... Per tant, si entreneu bé, jugareu bé...

                                                                                                           BON NADAL I BON ANY¡¡¡