Aleví Femení A vs CB Tarragona

Partit molt interessant el que es presentava a primer hora del dissabte al col·legi de la Salle TGN contra un equip que portava encadenant molt bon resultats en els seus últims partits amb només 1 derrota.

Tot va començar amb un ritme força alt per part dels dos equips però amb una petita avantatge en el marcador ja que les grogues tenien alguns errors que propiciaven cistelles molt còmodes per part de l’equip visitant.

El partit va estar molts minuts del partit a favor de l’equip visitant, però l’equip de la SALLE va aconseguir corregir els errors que estaven tenint i és quan a partir de llavors, van començar a posar molts problemes en atac i en defensa al equip rival sumant moltes accions positives i sobretot estaven donant significat i resultat al treball que havien fet malament durant els primers minuts.

Finalment i per sorpresa de les jugadores el partit es va decantar a favor del equip de casa. Molt content pel partit que van fer les alevines ja que van estar sempre molt concentrades, amb ganes i molt il·lusió, això va fer que poguessin corregir els seus errors durant el partit i fer que juguessin a bàsquet i que s’ho passessin de 10.

Molt bon treball i a seguir treballant!!!!!! 1,2,3 SALLE!!