Eduard Cortès i Eric Martín, cares noves a les banquetes grogues

Les incorporacions no paren de presentar-se a la nostre afició tot i l'inicia de les competicions, és moment de donar a conèixer a Eduard Cortès, entrenador del Cadet Femení de 2n any, i a Eric Martín, entrenador de l'Infantil Masculí.

Edu Cortès iniciarà la seva segona etapa a les banquetes de La Salle Tarragona desprès d'un any de descans. Els seus inicis com a entrenador es remunten a la seva adolescència quan només tenia 14 anys i va entrar a l'Escola Teresianes com a ajudant d'un preinfantil femení. A la temporada següent ja va començar a portar algun equip de cistella petita com a primer entrenador, fet que li va permetre poc desprès fer el salt al Club Bàsquet Tarragona que va coincidir en la seva etapa de jugador blau. Reconeix que va ser una experiència molt bona on li va permetre portar equips de totes les categories gairebé, des de Escoleta, benjamins fins a cistella gran com els preinfantils, infantils i cadets tant masculins com femenins. Edu també ha estat a l'Escola Sant Pau Apòstol de Tarragona i al Col·legi Pax, equips que compaginava fins feia ben poc en la seva passada experiència a La Salle Tarrgona, on va ser l'encarregat de dirigir el Júnior Masculí de 2n any, un equip amb un joc ràpid i una actitud intensa i incansable en defensa, segell de l'entrenador. En només dues setmanes de pretemporada i un amistós realitzat per part del seu nou Cadet Femení, ajudat a les banquetes per la jugadora del Sènior Femení Cristina Campabadal, ja es pot començar a veure un indici de que aquesta temporada pot ser molt bona per les grogues que venen de ser campiones de lliga la temporada passada.

Per l'altre banda, Eric Martín s'estrena a les banquetes grogues en la direcció de l' Infantil Masculi de Nivell A Territorial. Va començar amb només 14 anys a fer de segon entrenador en un equip benjamí de La Salle Torreforta, on durant moltes temporades ha estat fent d' ajudant i de primer entrenador tant d'equips de cistella petita com de cistella gran. Amb tant sols 16 anys, juntament amb alguns pares de l'escola va formar part del grup que va ser l'encarregat de fundar l'associació esportiva del col·legi. Al cap de dos anys, i desprès de quatre temporades que havia iniciat la seva etapa a les banquetes, es va convertir en el coordinador de totes les activitats esportives que es realitzaven a La Salle Torreforta, poc desprès, als 19 anys li va arribar l'oportunitat també de ser coordinador de l'escola dels Àngels que duia a terme mentre portava simultaniament la de La Salle. Al cumplir els 21 anys va decidir deixar els seus càrrecs per anar a Manchester a seguir treballant en temes esportius. A més a més Eric, en la seva joventut va ser àrbitre de la Federació Catalana de Bàsquet durant cinc temporades.