1 2 3 FLORETES!!

"És dimarts 13 de setembre del 2016, primer dia de bàsquet del benjamí femení de tercer a La Salle Tarragona:

- Bona tarda, jo sóc l'Enric i a partir d'ara serè el vostre entrenador.

- Hola! Nosaltres som les Floretes!!

Divendres 8 de juny de 2018:

- Bona sort noies! que seguiu sent igual i treballant igual de bé! "

Entre aquests dos dies han passat moltes coses, molts entrenaments, molts partits, moltes entrades, moltes parades i tir, passades de pit, picades; molts 1c1, molts jocs, molts partidets...

Entre aquestes dos dates hem viscut moltes coses, hem rigut, hem plorat alguna vegada, ens hem enfadat, hem tornat a riure, ens hem frustrat, no hem entés algunes coses, hem tornat a riure.

Han sigut dues temporades molt intenses, han tingut molts moments bons, els dimarts i dijous als entrenaments quasi sempre han sigut profitosos, sempre amb una actitud positiva, amb ganes d'aprendre, amb ganes de millorar, amb ganes de seguir creixent amb el bàsquet. Poques vegades ens hem enfadat, poques vegades hi ha hagut algun càstig, poques vegades un NO VULL, tot ha sigut molt fàcil.

No se que passarà a partir d'ara, no se qui serà el nou encarregat de regar LES FLORETES per seguir creixent, però el que se és que seguirant creixent perquè elles ho volen, la seva manera de ser ho posarà fàcil a qui vingui a partir d'ara.

Per la meva part trobaré a faltar segur, faci el que faci, a les meves floretes, el dia 13 de setembre us vau convertir en les meves floretes i ho sou per sempre.

Espero que tot us vagi bé, a les floretes i a les vostres famílies, us ho mereixeu.

Ens veiem a les pistes!

123 FLORETES!!