Temporada 2017-2018

Després del sopar de final de temporada 2017-2018, toca fer balanç dels aspectes esportius.

Primer Sènior Masculí en la història de l'Associació, aconsegueix classificar-se pel grup A de 3a Categoria Territorial, per acabar en tercera posició i ascendir a 3a Categoria Catalana en el seu primer any de creació.

El Sènior Femení manté la plaça a Segona Categoria Catalana per segon any consecutiu i aquest any més tranquil·lament, a dues jornades d'acabar la lliga regular.

Els nostres Júniors, tant masculí com femení, realitzen una gran temporada que els permet lluita per la Final a 4 de les seves respectives lligues. Acabant el Júnior Maculí en 2a posició, després d'haver quedat primer classificat dirant la fase regular, i el Júnior Femení en 4a posició.

El Cadet Femení, es proclama campió de la lliga Territorial de Tarragona B1. Nou entrenador, noves dinàmiques, però gran grup de treball.

El Preinfantil Masculí, acaba la segona fase com a sots-campió del nivell B-1 després d'una bona temporada, on per poc no es va poder classificar per el nivell A a l'acabar la primera fase.

L' Aleví Femení Federat, fa una temporada espectacular, i es classifica en tercera posició per disputar una Final a 4 on després de molt treballar-la i que la opció de jugar la final s'escapés per la mínima, acaba en 3a posició.

La resta d' equips han estat treballant de forma adequada per intentar aconseguir treure el millor rendiment i seguir creixent, no sempre es pot estar a dalt, però si que es pot treballar i aquesta ha estat la mentalitat de tothom. No deixar de treballar.

Fent Bàsquet Fem Salle

1...2...3....SALLE!