Carta de comiat d' Armand Marco

En el finals de temporada, s'apropen els comiats, i és l'hora d' Armand Marco, entrenador durant 3 anys del Sènior Femení.

Armand ha estat l'entrenador que ha permès que el Sènior Femení es trobi on és ara mateix, a Segona Categoria Catalana. Gràcies a ell, en la seva primera temporada es va aconseguir un ascens històric amb una segona volta espectacular, i els dos anys següents va mantenir la plaça de manera molt treballada.

A continuació us deixem les seves paraules de comiat a les seves jugadores:

 

Bones, com ja sabeu  la propera temporada no seguiré com a entrenador del senior.

El primer que puc dir és que ha estat un plaer per mi, haver entrenat aquest equip durant 3 anys, i que realment m'ho he passat molt bé, amb les victòries, amb els patiments, però amb objectius esportius complerts

Gràcies per l'esforç, el compromís, el haver jugat moltes amb lesions i problemes físics molts cops.

Gràcies a les que tot i ser el primer any de senior algunes, ja vau ajudar, i molt, el senior durant les 2 temporades anteriors quan ereu juniors.

Gràcies a les que m'heu aguantat els 3 anys.

He intentat, amb encerts i molts errors, ser exigent amb vosaltres, per millor tant individualment com a jugadores com a equip, i he intentat que totes estiguessiu 'ficades' i motivades, intentant que ningú estigués amb pocs minuts desmotivada, se que molts cops segurament no ho he aconseguit i ho sento de tot cor.

Tal com us he dit molts cops, segueixo pensant que teniu més qualitat de la que us penseu, i que teniu molt marge de millora si voleu.

Se que moltes vegades cara vosaltres he semblat enfadat o disgustat amb l'equip, però no es res més que l'exigència que creia que us havia de demanar, però també he de reconèixer, que durant aquests 3 anys, quan a l'agost 'posavem un objectiu, els hem acabat complint.

El primer any vam dir que voliem pujar, i vam guanyar una lliga que al més de Desembre semblava impossible.

El segon any vam dir que l'objectiu era la salvació, i durant tot l'estiu tothom ens deia que patiriem i que erem candidates al descens, ens vam salvar.

Enguany vam dir que voliem millorar i salvar-nos sense patir, i tot i el final de temporada, ho hem aconseguit.

Hem patit lesions importants durant aquests anys, em farà feliç però, veure que les deixeu enrera i us pugui veure per les pistes.

I també he de separar el que es tema estrictament de pista i el personal, i en aquest segon apartat només puc tindre bones paraules cap a vosaltres, perqué m'heu demostrat ser grans persones.

Creieume que us puc assegurar que he aprés molt de vosaltres, tant en el personal com a la pista.

Sempre recordaré l'any de l'ascens, la victòria a la Pobla a l'últim segon, el partidàs que vau fer a la pista del Valls per posar-nos primeres, la remontada amb 5 minuts a Amposta quan estavem 'tirant' la lliga, el partit de Lluïsos l'any passat, el segon partit de play-out, on tot i perdre, vau fer un sobreesforç amb només 6 seniors, alguna lesionada, i on casi guanyem. El tercer i definitiu partit, amb el pavelló ple, i amb tothom fet un sac de nervis, aconseguint la salvació.

Els 2 partits de Hispano enguany, el partit a la pista del Cic amb poques jugadores, el partidàs també amb poques jugadores, a la pista del B.F. Viladecans a la primera volta. I més moments que segur em deixo.

M'agradaria que aquest grup no es desfés i poguessiu mantenir l'equip, i que els problemes extra-esportius es puguin solucionar, i que el que us heu guanyat a la pista, ho pogueu defensar a la pista, i que si us puc donar un cop de ma no dubteu que així ho faré.

Moltes gràcies també a Oskar, Manolo, Maza, junta, etc.

Moltes gràcies Ricky pel treball d'enguany, i moltes gràcies Joana per la feinada que has fet enguany, i sobretot, per les ganes i passió que hi poses, un exemple a seguir.

Un cop més, moltes gràcies a totes, si podeu, feu extensiu l'agraïment a la resta de jugadores que fins l'any passat també van ser part del senior, Clara, Maria, Jordina, etc etc.

Ens veiem per les pistes.

 

Des de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona, només tenim paraules d'agraïment per la teva gran feina feta i et volem desitjar tota la sort del món en la teva nova etapa.

1...2...3...SALLE!