Temporada Preinfantil Femení

La temporada 2018-2019 del Preinfantil Femení no ha estat gens fàcil, però s'ha acabat competint. 

Vam començar un projecte nou, amb molta gent nova i que no es coneixien entre elles, un inici difícil però amb molt marge de millora.

Els primers mesos ens van servir per tenir la presa de contacte i començar a treballar junts, i no va anar del tot malament... Resultats ajustats, moltes derrotes si, però sense perdre les ganes i sabent quins eren els nostres errors. Partits que condicionàvem per un o dos vuitens de desconnexió i en el que llençàvem tota la feina feta. 

A mesura que els mesos passaven, vam començar a ser més regulars durant tot el partit, algunes persones van assumir els rols que se'ls hi demanaven i el joc ja era diferent... Tot i que els resultats per desgràcia no canviessin. No vam poder mantenir la plaça a nivell A però vam competir tots els partits excepte un parell en els que no va ser el nostre dia i no estàvem per feina.

Després de Nadal, les sensacions dins del grup semblaven diferents, i a pista es notava, el 2018 ha estat molt irregular partits espectaculars i partits desastrosos, en un Nivell B que si haguéssim estat per la feina hauríem pogut guanyar fàcilment, perquè el nivell no era gens alt però la manca de concentració ens ha fet que en molts partits el nostre percentatge de tirs de camp sigui realment baix fallant 20,30 i 40 tirs i entrades soles per partit. No es tracta d' un aspecte de ser bo o dolent sinó ja era psicològic, on cada vegada veiem el aro més i més petit.

Tot i les moltes derrotes i les poques victòries, m'emporto un gran record d'aquest equip, no ha estat fàcil però quan heu volgut treballar ha estat un plaer fer-ho.

Espero seguir veient-vos per les pistes 

1...2...3...SALLE!