Bàsquet Arboç vs Cadet fem.

Partidas del cadet femení a l'Arboç, davant d'un equip molt lluitador i ben treballat. El nostre rapid contratac ens fa endur el partit 41-74. A casa ja habiem guanyat de 10 punts amb molt d'esforç.

A pesar de sortit concentrades, la defensa zonal ens causa molts problemes, tant pel rebot ofensiu com el atac estatic. Patim molt, pero una dura defensa, ens fa anar per damunt al partit (8-11).

Les rotacions, que desgasten al rival, la paciencia atacan la zona, i seguir treballant a la fase defensiva, es fa obrir una escleixa al segon quart. Acompanyat d'una millora cara a cistella. Parcial 10-23, i ens anem al descans 18-34 despres de molta feina durant tota la primera part.

Al descans, no podem sortit acomodades, seguim treballant molt amb defensa individual tot el camp, seguim sortin rapides per conseguir cistelles facils al contratac, correm molt, i trequem definitivament el partit amb 9-18 de parcial.  

El últim quart corrobora el nostre joc, gran defensa tot el partit i de tot l,equip. Lluita pel rebot, que ens permet sortir rapid, en combinacions sense quasi bot, que finalitzem amb cistelles facils amb un gran joc d'equip.

Felicitar al equip per una bona victoria lluny de casa, i la setmana vinent últim partit de lliga davant Les Àguiles de Sta, Coloma de Queralt amb el liderat del grup en joc. Si volem, podem....