C.B.T. vs Preinfantil fem.

El nostre Preinfantil Femení acaba la primera fase amb una clara millora individual de cada jugadora, tot i que els resultats no ho demostrin.

Últim partit, jugat al Pavelló del Serrallo vs CB Tarragona, i podríem dir que va ser el partit més extrany de tota la temporada. A part de començar gairebé 45 minuts tard, quan el partit va començar el ritme per part dels dos equips va ser realment baix.

Pel que fa al partit, va estar igualat durant el 40 minuts, algun parcial favorable a les locals i altres per les visitants però res que no fos remuntable. 

Les nostres preinfantils en decisió del 1x1 van fer segurament el millor partit de la temporada, ens atrevíem a jugar amb un primer bot fort per intentar marxar del rival i en moltes accions ho aconseguíem, després a l'hora de les finalitzacions ja teníem una mica més de por quan se'ns posava alguna contrincant al davant i fèiem tirs de qualsevol manera per evitar el xoc, però poc a poc ho anirem corregint.

En l'apartat defensiu, molt fluixetes i poc actives. Nosaltres també ens deixàvem superar en molts 1x1 massa fàcilment, i tot i col·locar-nos bé davant del rival, la nostre passivitat ens feia arribar tard i cometre moltes faltes que ens hauríem estalviat.

A seguir treballant noies, és un any complicat, equip nou però cada vegada més compenetrades dins de la pista. Poc a poc, sense presses i amb moltes ganes d'aprendre i millorar.                                                                           1...2...3...SALLE!