Pare Manyanet vs Infantil masc.

Se'ns presentava un partit difícil i força complicat contra el Pare Manyanet. Tot i que l'arbitratge va ser bastant pèssim vam aconseguir guanyar de 4 (61-65).

Vam començar bastant concentrats al primer i el segon quart, pero després ens vam desconcentrar i ens van arribar a guanyar per pocs punts a la mitja part. Botàvem massa i perdiem moltes pilotes inútils. A part no anàvem molt al rebot defensiu i no jugàvem a lo que sabem.

Al començament de la segona ens vam posar les piles i vam aconseguir agafar una mica d'avantatge però no aconseguiem agafar prou distancia de punts per estar tranquils. Vam aconseguir agafar una mica avantatge gràcies als passes i l'agressivitat que hi vam posar. Vam arribar a l'últim quart guanyant de 10 i ens van començar a retallar punts, però gracies a la pressió de l'equip no van aconseguir guanyar.

D'aquest partit treiem la reflexió que si volem i ens hi posem podem guanyar, però no ens podem permetre que ens comencin a fer punts i no anem al rebot. Hem de jugar molt més amb passes perquè es l'estil de joc en que ens trobem mes còmodes i fem mes punts.                                                                 

                                                                                                                                                                                Joan Gomà.