Doble enfrontament amb equips vallencs.

Setmana pasada, partit plàcid del Aleví Masculí Federat vs C.B. Valls 07, on tot sortia, tant en defensa com en atac, ens atrevíem a fer moltes coses, com jugar 1x1, escollir opcions de tir encertades, corre bé i per on toca, a més a més estàvem super atents a les ajudes que ens permetien contraatacs còmodes i ràpids.

Partit molt complert, bravo nois

Aquesta setmana, segon partit vs CB Valls 06, aquesta vegada contra els grans, les coses no serien tan fàcils com la setmana anterior i així va ser.

Molt bons primers 5 vuitens de partit en atac, corríem bé i fèiem moltes coses positives i també d'altres que als entrenaments fem i als partits encara no ens atrevim però tot al seu temps.

Pel que fa a la defensa, va ser un partit difícil, potser pel rival o potser per la confiança de la setmana anterior però ens costava molt aguantar el 1x1 i confiàvem molt ens les ajudes que en aquest matx no van ser tan ràpides, també vam trobar problemes per defensar el passar i tallar dels rivals i això que portàvem molt de temps que ho havíem conseguit solucionar.

Tenim dies bons i dies més fluixets, però lo important es seguir gaudint i aprenent.  A seguir apretant als entrenaments, partit divertit el de la setmana vinent vs Sagrat Cor.                                                                                            1..2...3...SALLE!