Bona feina del Preinfantil femení.

Dos partits molt semblants contra possiblement dos dels millors tres equips de la lliga. 

El primer vs TGN Bàsquet, va ser un partit en el que no ens va sortir res del que sabíem fer, els tirs no ens entraven,  jugàvem amb por i en defensa ens trobàvem ben col·locades però quan ens jugaven el 1x1 o el passar i tallar ens quedàvem quietes sense reaccionar. Partit molt difícil degut a les baixes i a les condicions en les que afrontàvem el partit. Dels dies en que les coses no surten es quan més hem d'aprendre. Ànims noies!

Segon partit, vs Reus Ploms. Un altre partit condicionat per les absències, en el que novament van haver de pujar jugadores del Aleví Femení per ajudar-nos. Partit extrany, cap dels dos equips jugaven a res, però la distància en el marcador cada vegada era més àmplia, segurament per la diferència física i per l'encert en moltes accions d'atac de les rivals. Una llàstima perquè tot i jugar pitjor que a l'anada vam treure millor resultat, crec que és un partit per intentar treure conclusions i felicitar a les jugadores que han intentat provar coses i atrevir-se tot i fallar.

Noies és un any difícil, equip nou, i amb molts condicionants, intentem donar-ho tot a cada entrenament per acabar la temporada amb un millor nivell de joc i de tècnica del que hem començat, confio en vosaltres. Ànims. 

Felicitar a les jugadores del Aleví Femení que han vingut aquests dos partits a ajudar,  i donar-li les gràcies per haver-ho intentat en partits gens fàcils. Gràcies Berta, Clàudia, Martina, Laia, Maria.                                                    1...2...3...SALLE!