Preinfantil fem. vs A.D.T.

Ganes de fer patir al personal té el Preinfantil Femení. Un partit al descans encarrilat s'acabat decidint a la pròrroga per culpa de la desconnexió dels quatre últims vuitens, parcial de 13-30.

Estàvem fent possiblement els millors minuts de la temporada fins al descans, en atac corrent amb pases i tenint un encert en tirs de camp molt elevat, pensant, buscant espais, jugant molt bé els 1 contra 1 i també sense pilota. En defensa, atentes a les línies de pase, a les ajudes i a com defensar bé els blocs del rival.

Però tot ha canviat al descans, les rivals han apretat en defensa i el nostre joc sense pilota ha desaparegut, totes mirant bola sense generar línies de pase a la companya amb pilota i permeten contraatacs del rival molt còmodes. Tot i estar 4 punts amunt a falta d'un minut per acabar el partit, els nervis han pogut amb nosaltres i a partir de mals atacs i novament males transicions defensives les visitant han portat el partit a la pròrroga.

De sobte a la pròrroga hem tornat a despertar, hem robat 3 boles seguides culminats amb cistella i el partit s'ha acabat. Resultat 51-49.

Conclusió, uns minuts de desconnexió ens fan perdre tot el que havíem fet bé en 20 minuts. Tasca pendent, el rebot, no ens els podem mirar, guanyem la posició i després l'anem a buscar.

Partit per guanyar confiança i pujar la moral, setmana que ve vs TGN BÀSQUET. A seguir entrenant fort i millor per jugar com de veritat sabem!                                                                                                                           1...2...3...SALLE!