Doble jornada del Aleví masc. federat

LESTONNAC vs ALEVI MASC. FEDERAT

Partit aplaçat el que es va jugar aquest dimecres dia 8 a Lestonnac. Els nostres alevins van sortir una pica distrets i sense saber com col·locar-se per la pista ja que hi havia molt pocs espais, però a mesura que van anar passant els minuts aquest problema d'espais es va tornar un avantatge en defensa per saltar a les ajudes molt més ràpid.

En atac el inici va ser molt dolent, algunes cistelles al contraatac però sense pensar gaire, fins que vam començar a aixecar el cap, moure'ns sense pilota i a pensar aconseguint trencar el partit.

En defensa molt semblant a l'atac, primers minuts dolents i partir del tercer vuitè vam apretar línies i sobretot les ajudes. Tasca pendent, el rebot, abans de anar a buscar-lo guanyar posició i fixar al rival.

A seguir treballant nois!                                                                                                                           1...2...3...SALLE!

TORTOSA vs ALEVI MASC. FEDERAT

Segon partit de la setmana i segona victòria, tot i el resultat un partit bastant més dolent del que es va jugar entre setmana.

Tot i perdre el primer vuitè, aquest va ser l'únic moment de dificultat del partit, a partir del segon el rival no va defensar igual i vam aconseguir anar ampliant la diferència en un marcador poc important ja que ens va servir per molt poc.

En atac poques vegades aixecàvem el cap i intentàvem fer alguna jugada amb els companys, no escollíem les millors opcions de tir, i un problema que se'ns va tornar a aparèixer va ser la duresa, entrant fluixets i amb por al contacte no aconseguirem res.

Pel que fa a la defensa, moltes esquenes guanyades, molta desconnexió, ajudes tard... En resum, un partit plàcid però no per mèrit propi.

La part positiva és que alguns jugadors van començar a intentar fer coses que fins ara no feien, a veure si perdem la por! Tasca pendent, segueix sent el rebot.

A seguir treballant per millorar nois!                                                                                                       1...2...3...SALLE!